Makelaardij Vrolijk Hoofdkantoor
Adres Wijnstraat 229
3311 BV Dordrecht
E-mailadres
Telefoon 078-8445300
Meer over Welkom bij Makelaardij Vrolijk.

Makelaardij Vrolijk is het aangewezen kantoor voor de aankoop-, verkoop- en verhuurbegeleiding van woningen in de regio Drechtsteden. 

Fijn dat u de gelegenheid neemt onze website te bezoeken. Makelaardij Vrolijk is door Tim Vrolijk opgericht en breekt de standaard aanpak in de makelaardij. Creativiteit en betrokkenheid krijgen bij ons de vrije hand. Wij combineren passie met een gedegen vakkennis en maken de makelaardij weer persoonlijk. Zo komen wij voor een afspraak graag naar een door u gewenste locatie toe op het moment dat het u schikt. Kortom: het kan anders, Beter, Creatiever en meer betrokken. Gebaseerd op onze ervaring in de makelaardij hebben wij een doordacht tariefstelsel, waar klant en makelaar samen profijt van hebben. Juist die ervaring drijft ons om te kiezen voor een nieuwe stijl.

Wij zijn van mening dat een woning of appartement tegen de beste prijs verkopen meer inhoudt dan alleen uw woning op Funda plaatsen. Uiteindelijk zullen nieuwe kanalen, een uitgebreid netwerk, betere presentatie, professionele fotografie, ruime werktijden, slim tariefstelsel en niet te vergeten het verhaal tijdens onze bezichtigingen zorgen voor de beste prijs. 

De sterke punten van Makelaardij Vrolijk:

Lokale kennis
Wij werken vanuit Dordrecht, maar opereren regionaal; daardoor kennen we de sterke en zwakke kanten van verschillende wijken.

Klein kantoor
Wij zijn een klein kantoor, dat dicht bij de klant staat. Dat werkt efficiënt en scheelt tijd en geld.

Buiten kantoortijd
Wij zijn beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. Kortom: geen 9 tot 5 mentaliteit.

Aantrekkelijk tarief
Wij hanteren het "100% No Cure, No Payprincipe en een lage courtage. Dit stimuleert ons om nét dat stapje extra te zetten.

Afspraak maken?
Bel of e-mail ons voor een afspraak. Dan ervaart u meteen onze werkwijze en persoonlijke dienstverlening. Een afspraak is zo gemaakt! Bel 078 8445300 of vul het contactformulier in.