Over ons

Welkom bij HUIZ Makelaars

HUIZ Makelaars is het aangewezen kantoor voor de aankoop-, verkoop- en verhuurbegeleiding van woningen in de regio Drechtsteden. 
 
Fijn dat u de gelegenheid neemt onze website te bezoeken. HUIZ Makelaars is door Tim Vrolijk opgericht en breekt de standaard aanpak in de makelaardij. Creativiteit en betrokkenheid krijgen bij ons de vrije hand. Wij combineren passie met een gedegen vakkennis en maken de makelaardij weer persoonlijk. Zo komen wij voor een afspraak graag naar een door u gewenste locatie toe op het moment dat het u schikt. Kortom: het kan anders. Beter. Creatiever. Meer betrokken. Gebaseerd op onze ervaring in de makelaardij hebben wij een doordacht tariefstelsel, waar klant en makelaar samen profijt van hebben. Juist die ervaring drijft ons om te kiezen voor een nieuwe stijl.

Wij zijn van mening dat een woning of appartement tegen de beste prijs verkopen meer inhoudt dan alleen uw woning op Funda plaatsen. Uiteindelijk zullen nieuwe kanalen, een uitgebreid netwerk, betere presentatie, professionele fotografie, ruime werktijden, slim tariefstelsel en niet te vergeten het verhaal tijdens onze bezichtigingen zorgen voor de beste prijs. 

De sterke punten van HUIZ Makelaars:
 
Lokale kennis
Wij werken vanuit Dordrecht, maar opereren regionaal; daardoor kennen we de sterke en zwakke kanten van verschillende wijken.

Klein kantoor
Wij zijn een klein kantoor, dat dicht bij de klant staat. Dat werkt efficiënt en scheelt tijd en geld.

Buiten kantoortijd
Wij zijn beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. Kortom: geen 9 tot 5 mentaliteit.

Aantrekkelijk tarief
Wij hanteren het "100% No Cure, No Payprincipe en een lage courtage. Dit stimuleert ons om nét dat stapje extra te zetten.

Afspraak maken?
Bel of e-mail ons voor een afspraak. Dan ervaart u meteen onze werkwijze en persoonlijke dienstverlening. Een afspraak is zo gemaakt! Bel 078 8445300 of vul het contactformulier in.

 

Waarom een VBO-makelaar

De VBO-leden zijn vakbekwaam en worden continue getoetst op hun vakkennis. Zij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, hun dienstverlening wordt gewaarborgd door de Beroeps- en Gedragscode Vereniging VBO Makelaar. Zij zijn gecertificeerd volgens het ISO 17024 persoonscertificaat van DNV. De gecertificeerde VBO-makelaars en -taxateurs staan ingeschreven in het kwaliteitsregister SCVM dat strenge eisen aan inschrijving stelt. Op hun handelen wordt bovendien toegezien door een onafhankelijk Tuchtcollege: het Tuchtcollege Makelaardij Nederland. 

Om hun cliënten nog meer zekerheid te geven, werken de VBO-leden volgens de Algemene (Consumenten)voorwaarden of de Algemene Voorwaarden voor professionele opdrachtgevers. Zij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Makelaardij en beschikken over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. VBO-makelaars en -taxateurs zijn verplicht naast hun lokale kennis ook hun professionele kennis op het gebied van makelen en taxeren, evenals hun juridische en fiscale kennis, actueel te houden door middel van doorlopende educatie.  
 

De gecertificeerde VBO-makelaar: 

  • is aangesloten bij een gerenommeerde brancheorganisatie
  • staat voor kwaliteit en integriteit
  • is deskundig en kent de lokale markt als geen ander
  • is een betrokken makelaar die net dat metertje extra voor klanten loopt
  • is een praktijkgerichte en creatieve probleemoplosser
  • heeft een hoge servicegraad
  • is duidelijk en helder over de werkzaamheden en kosten
  • staat op vele woningsites waaronder Funda.nl
  • kan bijvoorbeeld ook een plan voor energiebesparing opstellen
  • verleent full service of deeldiensten: aan u de keuze.